Searching...
5 Eylül 2017 Salı
Eylül 05, 2017

SEO Uzmanı Önerisi

Blog yazarlarının en büyük sorunu Google aramalarında üst sıralarda çıkamamaları. Peki Google aramalarında üst sıralarda çıkmak neden bu kadar önemli? Çünkü insanlar Google’da her gün milyonlarca arama yapıyor. Yani Google müthiş bir pazar.

Google aramalarında üst sıralarda çıkmak demek insanların sitenize akması demek. Ziyaretçi sayınız ne kadar artarsa yazılarınızın okunma sayısı, yazılarınıza yapılan yorum sayısı ve reklamlarınıza tıklanma sayısı o oranda artar.

İşin bir de ticari boyutu var. Ürün veya hizmet satışı yapan firmalar için Google’da o ürün ya da hizmetle ilgili arama yapan kişiler potansiyel müşteridir. Bu nedenle Google’da üst sıralarda çıkmak elde edilen kazancı doğrudan etkiler.

seo uzmanı


SEO İçin Profesyonel Destek Şart

Google aramalarında üst sıralarda çıkmak için site içinde ve dışında bir takım çalışmalar yapılması gerekir ki bu çalışmalara hepinizin bildiği gibi SEO deniyor.

Site içerisinde SEO çalışması yaparken güvenilir kaynaklardaki döküman ve makalelerden faydalanarak kendiniz birtakım uygulamalar yapabilirsiniz ancak söz konusu site dışı SEO çalışmaları olduğunda işini bilen bir SEO uzmanı veya SEO firmasından destek almanız gerekir. Neden mi?

SEO’nun büyük bir bölümünü backlink inşası oluşturur ama backlink inşa etmek önüne her gelen siteden link almak demek değildir. Hangi sitelerden, nasıl linkler alınacağının doğru tespit edilmesi, zamanlamanın doğru yapılması gerekir. Aksi taktirde siteniz ceza alır ve Google aramalarında hiç gözükmemeye başlar. Bu cezadan kurtulmak ise epey meşakkatli bir iştir.

İşte bu sebeple projelerinizin SEO çalışmalarında bir uzmandan destek almanızı öneririm.

SEO Firması Önerisi: ixirSEO

Hepimiz belli konularda blog yazıyor ve yazdığımız konu ile ilgili aramalarda üst sıralarda yer almak istiyoruz. Örneğin kişisel blog yazarları “kişisel blog” aramasında, yemek blogu yazarları “yemek blogu” aramasında, moda blog yazarları “moda blogu” aramalarında üst sıralarda çıkmayı hedefler.  Çünkü bu aramaları yapan kişiler sizin potansiyel okurunuzdur ve tam olarak sizin yazdıklarınızı arıyorlardır.

Bu ve benzeri SEO çalışmaları için ucuz, güvenilir bir SEO firması arayanlara ixirSEO firmasını önerebilirim. ixirSEO firmasının avantajları şunlar:

1. Profesyonel araçlar kullanılarak sitenizin detaylı analizi yapılır ve mevcut duruma göre bir yol haritası çizilir.

2. Hangi anahtar kelimelere odaklanacağınızı bilmiyorsanız sizin için anahtar kelime araştırması yapılır. Çalışmalar bu doğrultuda ilerler.

3. Site içi SEO çalışmaları için teknik düzenlemeler ve içerik iyileştirmeler yapılır.

4. Uygun siteler tespit edilerek getirisi ve etkisi yüksek backlink çalışması yapılır.

5. Düzenli aralıklarla sizin için yapılan çalışmalar ve kat edilen yol ile ilgili detaylı, anlaşılır raporlar gönderilir.

6. Aynı sektörden birden fazla iş alınmaz. Yani “kişisel blog” kelimesi ile ilgili sadece sizin için çalışma yapılır, aynı kelime için başka bir siteye çalışma yapılmaz.

İyi bloglar, bol kazançlar!!!

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!