Searching...
6 Ocak 2017 Cuma
Ocak 06, 2017

Godaddy İle Ucuza Domain ve Hosting Almak

Son günlerde televizyonda denk geldiğim bir reklam çok ilgimi çekti. Hiç alışık olmadığımız bir şekilde GoDaddy isimli domain firmasının reklamları televizyonlarda yayınlanıyor. Sanırım bu ve benzeri gelişmeler bir zamanlar internet teknolojisinde emekleme çağında dediğimiz ülkemizin geldiği noktayı da gösteriyor. Yoksa GoDaddy gibi büyük ve kurumsal bir firma Türkiye pazarında bu denli ciddi bir yatırıma gitmezdi.

Zira gözlemlediğim kadarıyla Blogger kullanıcısı blog yazarları da domain konusunda oldukça bilinçlenmeye başladılar. Genellikle blogismi.blogspot.com şeklinde blogspot uzantısıyla açılan blogların çoğu bir süre sonra domain satın alarak blogismi.com şeklinde yayın hayatına devam ediyorlar.

Domain satın almayı düşünenler eminim GoDaddy reklamlarına ilgi göstermişler ve firma hakkında bilgi almaya çalışmışlardır. Ben de eski bir GoDaddy kullanıcısı olarak GoDaddy hakkında bilgi vermek, GoDaddy’den ucuza nasıl domain alınacağından ve başka bir firmadaki domaini GoDaddy’ye nasıl transfer edeceğinizden bahsetmek itiyorum.

Go Daddy


GoDaddy Nasıl Bir Firmadır? Neden Tercih Etmeliyim?

GoDaddy dünya genelinde pek çok ülkede faaliyet gösteren, başta domain olmak üzere web sitelerine dair çeşitli hizmetler sunan, 14 milyondan fazla kullanıcısı bulunan global bir firmadır.

4.500 çalışanı ve yönettiği 62 milyondan fazla alan adı ile dünyanın en büyük domain kayıt kuruluşu olan GoDaddy, müşteri desteği ve uygun fiyatları ile dünyanın en güvenilir, en çok tercih edilen domain firmasıdır

GoDaddy’den Ucuza Nasıl Domain Alınır?

GoDaddy firması işi ortakları aracılığı ile piyasaya dağıttığı kampanya kodlarını kullanan kişilere çeşitli fırsatlar ve indirimler vermektedir. Örneğin Türkçe yayın yapan GoDaddy tanıtım kodu sitesinde alan adı ve diğer hizmetler için çeşitli kampanyalara ait indirim kodları bulabiliriniz.

Bu indirimlerden yararlanarak ucuza domain almak için sitedeki kodu kopyalayarak GoDaddy satın alma sayfasındaki kampanya kodu bölümüne yapıştırmanız yeterlidir. Bu indirim kodları ve kampanyalar ile çok uygun fiyatlara domain satın alabiliyorsunuz.  Özellikle birkaç yıllık alımlarda ciddi oranda kar etmiş oluyorsunuz.

GoDaddy Domain Transferi Nasıl Yapılır?

Yukarıda GoDaddy’nin müşteri desteğinden ve çok güvenilir bir firma olduğundan bahsettim. Mevcut domain firmanızdan memnun değilseniz, sorularınıza yanıt alamıyorsanız, çeşitli sıkıntılar yaşıyorsanız o firmadaki domaininizi GoDaddy’ye transfer edebilirsiniz. Bunun için az önce bahsettiğim sitedeki GoDaddy domain transfer sayfasındaki detaylı anlatımı okuyabilirsiniz.

Üstelik GoDaddy’de Blogger kullanıcılarına özel alan adı yönlendirmenin anlatıldığı bir destek bölümü de mevcut. Bu sayede GoDaddy’deki alan adınızı blogunuza kolayca yönlendirebiliyorsunuz. Takıldığınız yerlerde ise müşteri hizmetlerindeki uzman arkadaşlar size yardımcı oluyor.

GoDaddy ve diğer domain firmalarına ait indirim kuponlarını ve kampanyaları takip etmek için http://www.domainkampanyakodu.com/ sitesini ziyaret edebiliriniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!