Searching...
7 Ekim 2016 Cuma

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 5 Uygulama

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

Şüphesiz mobil cihazlar için birçok uygulama var ve bizler de arada işimize yarayacak uygulama keşfetme peşindeyiz. Ben de birçok kişinin işini göreceği 5 adet az bilinen uygulamayı derledim ve sizlere sunuyorum. Umarım aralarından beğendiğiniz ya da beğendikleriniz olur. Her neyse geçelim artık.

1. Clev Note

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

Clev Note, aslında tam da biz blog yazarları ve not tutmayı sevenler için bir uygulama. Ayrıca alternatif not tutma uygulaması isteyenler için tüm ihtiyaçlarını bu uygulama sayesinde karşılayacağını düşünüyorum. Sade ve güzel tasarımıyla da bizleri not tutmaya şevk eden Clev Note sayesinde banka hesabı listesi, rumuz listesi, alışveriş listesi ve genel notlarınızı yazabilirsiniz. Bizleri memnun eden en önemli özelliği ise Türkçe dil seçeneğinin olması. 

Clev Note uygulamasını incelemek veya indirmek istiyorsanız aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir.

2. MeloCloud+ Music Player

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

MeloCloud+ Music Player, tam anlamıyla (bana göre) kusursuz bir müzik oynatıcısıdır. Cihazınızdaki müzikleri bu uygulama ile beraber bambaşka bir boyutta dinleyebilirsiniz. Şarkı sözleri, albüm kapak resmi, kaliteli ses, mükemmel tasarım ve bunların yanında birçok güzel özelliklere sahip. Ayrıca Soundcloud ile bağdaşan arama motoru sayesinde birçok müziği indirmeden de internet bağlantısı ile dinleyebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz. Onlarca tema seçeneği ile de istediğiniz renkte görüntüleyebilirsiniz.

MeloCloud+ Music Player uygulamasını incelemek veya indirmek istiyorsanız aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir. Bu arada söylemeyi unuttum, uygulama mağazada 6,99₺ fakat burada beleş!

3. TVShow Time

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

TVShow Time, mobil cihazınızdan, izlediğiniz dizileri takip etmenize olanak sağlar. Uygulama üzerinden izlediğiniz dizileri takip ettikten sonra, yeni bölüm yayınlandığında, sezon arasının ne zaman sona erdiğinde bildirim alabilir ve izlediğiniz bölümleri işaretleyebilirsiniz Ayrıca diziler ile ilgili paylaşım yapabilir, paylaşımları yorumlayabilir ve beğenebilirsiniz. Bunun yanında izlediğiniz dizilerin bireysel istatistiklerine ulaşabilirsiniz (Örneğin; toplam kaç bölüm dizi izlediğinizi ve kaç gün zaman harcadığınızı öğrenebilirsiniz).

TVShow Time uygulamasını incelemek veya indirmek istiyorsanız aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir.

4. Pocket

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

Pocket, blog yazarları için altın değerinde bir uygulama. Herhangi bir sitede veya blogda bir yazı gördünüz diyelim. Bu yazıyı tarayıcınızın "Paylaş" seçeneğine tıklayıp Pocket uygulamasını seçtikten sonra internetiniz olmadan bu yazıyı görüntüleyebilir ve okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz yazıları unutmamak için Pocket uygulamasını da kullanabilirsiniz. Son olarak yazılarınızı Pocket uygulamasında paylaşarak, Pocket uygulaması kullanan herkesin göz atmasını sağlayabilirsiniz. 

Pocket uygulamasını incelemek veya indirmek istiyorsanız aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir.

5. SHAREit

Android Cihazlar İçin Sizleri Memnun Edecek 10 Uygulama

Android cihazlarda Bluetooth'u sık kullananlar için harika bir uygulama olan SHAREit sayesinde, dosya aktarımını minimum süreye indirebilirsiniz. Çok yüksek boyutlardaki bir dosyayı, filmi ve daha bir çok şeyi dakikalar içerisinde aynı uygulamayı kullanan cihaza gönderebilir ve alabilirsiniz. 1GB boyutundaki bir filmi 6-7 dakika içerisinde göndermeniz mümkün, tabi bunu ortalama olarak söyledim gönderme süresi 1-2 dakika farklılık gösterebilir. Uygulamayı kullanmadan göndermek ise onlarca dakikanızı alabilir.

SHAREit uygulamasını incelemek veya indirmek istiyorsanız aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir.

Dilerim bu uygulamalar arasında sizin istediğiniz türde bir şeyler vardır. Bu uygulamaların hepsini kendim bizzat kullanıyorum ve gayet de memnunum, sizlerin de memnun kalacağını düşünüyorum. Uygulamalar ile ilgili sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin, her türlü yardımcı olurum. Son olarak ben sizlerden uygulama önerisi ve ne işe yaradığını anlatan bir cümleyi yorumlamanızı istiyorum, bakalım farklı şeyler çıkacak mı? Peki sizler bu uygulamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!