Searching...
8 Eylül 2016 Perşembe

Hayatımız ve Düşüncelerimiz Bir Video ile Değişir Mi?

Hayatımız ve Düşüncelerimiz Bir Video ile Değişir Mi?

Değişir, hem de bal gibi. Geçenlerde tam olarak şu yazımda tavsiyeler istemiştim ve bunun üzerine +Uğur KAYA yorum olarak bir video linkini izlemem için atmış ve ben de hemen izlemeye koyulmuştum. O video gerçekten de benim bütün hücrelerime işledi ve bir anda daha önce düşünmediğim düşünceler içerisine girdim. Peki bunu faaliyete geçirdim mi? Kısmen. Bana faydası oldu mu? Fazlasıyla. Daha sonra ise kanalın diğer videolarını izleyerek anında abone oldum ve Youtube'da şimdiye dek ne kadar fazla zaman israf ettiğimi anladım. Ayrıca, çok fazla  gereksiz videolar arasından bunlar gibi faydalı videoları bulamadığımızı da.

Aslında ben sorunun cevabını vermekten daha çok bu mükemmel videoyu ve kanalı ele alacağım. Böylece cevaba sizler de karar verebilirsiniz. Yazıya devam etmeden öncesi videoyu göndereyim ben. Sizler de videoyu izledikten sonra yazıya devam edersiniz.



Umarım ki videoyu izlemiş ve yazımı okumaya devam ediyorsunuzdur. Sizler de fark ettiniz değil mi? Ne müthiş bir diksiyon, kulağa hoş gelen bir ses tonu, video için harcanmış bir ton emek ve aklımızdan asla çıkmayacak nasihatler. Kiminize göre bir abi, kiminize göre bir arkadaş, kiminize göre ise bir kardeştir Barış Abi. Youtube kanalında bu tip videolardan onlarca bulabilirsiniz. Neredeyse her telden bir şeyler var.

Her neyse benim fikirlerim, az önce tam yukarıda paylaştığım video sayesinde daha iyi olmaya başladı. Örneğin, videodan sonra kendime bir yazı programı yapmıştım. Bu yazı programı, kişisel blogumda paylaşacağım yazılar ve kategorileri ile ilgiliydi. Yani salı günleri Android, perşembe günleri Blogger ve cumartesi günleri ise kişisel konuları içeren yazılar yazacaktım. Hemen faaliyete geçirdim ve ilk hafta tam da istediğim gibi düzenli olarak içeriklerimi girdim. Sonrası iş, hastalık, yorgunluk, yoğunluk derken bırakın içerik girmeyi, yorumları(nızı) bile cevaplayamadım. Ama şunu söyleyebilirim ki bu 7 dakika 45 saniyelik video düşüncelerimizi değiştirmeye yeter. Hem düşüncelerimiz de hayatımızı etkiler, öyle değil mi? Tek kelimeyle mükemmel bir motivasyon videosu.

Son Sözler

Demek ki Youtube'da kaliteli videolar paylaşan insanlar bitmemiş. Sizleri bilmem ama açıkçası ben etkilendim. Bakın az daha unutuyordum. Eğer videoyu izlediyseniz, bir takvimden bahsediyordu Barış Abi. Belki indirip kullanırsınız diye indirme linkini hemen şuraya bırakıyorum. Ben bu takvimden bi 5 tane kadar çıkarttım. Farklı şeyler için kullanacağım işte, gayet kullanışlı da. İsterseniz bir Youtube kanalındaki videolara da bakın, dikkatinizi çekecektir.

Peki bu yazım hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, beğendiniz mi? Sizce de videolar düşüncelerimizi ve hayatımızı etkiler mi?

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!