Searching...
12 Ağustos 2016 Cuma

Sherlock 4. Sezon Çekimleri Nihayet Sona Erdi!

Sherlock 4. Sezon Çekimleri Nihayet Sona Erdi!

Sherlock, hem ülkemizde hem de Dünya'nın her yerinde takip edilen bir dizi haline geldi. Fakat kaçınılmaz bir gerçek var ki, oyuncuların yoğunluğundan dolayı bölümler çok az ve çok geç yayınlanıyor. Yayınlandığında ise sinema filmi gibi bir performans ortaya koydukları da apaçık ortada. Hatta 1 Ocak 2016 tarihinde yayınlanan noel bölümüne buradan baktığınızda bana hak vereceksinizdir.

2010 senesinde gösterime giren ve şimdiye kadar 10 bölümü yayınlanan Sherlock yine de sabırsızlıkla takip edilen bir dizi. Dizinin yönetmeninin geçen günlerde yaptığı bir paylaşım ile 4. sezonun çekimlerinin bittiğini haber verdi ve biz takipçiler olarak derin bir "OH!" çektik. Fakat yine de çok sevinmeyelim, 4. sezon 2017 senesinde ekranlara gelecek ve bizler azcık daha bekleyeceğiz. 

Hatta bizler için bir de fragman yayınlamışlar, göz atmak ister misiniz?


Son Sözler

Umarım beklediğimize değer ve biz takipçiler tatmin oluruz. Bayağı da bekledik be, değil mi? Bakalım ilerleyen günlerde ikinci ya da üçüncü bir fragman yayınlarlar mı? Belki de dizinin içeriği ile ilgili daha fazla şeyler öğrenebiliriz. Peki sizler bu haber hakkında neler düşünüyorsunuz?

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!