Searching...
18 Ağustos 2016 Perşembe

"Base" Kişisel Blogger Teması

"Base" Kişisel Blogger Teması


Kişisel bloglarınızda kullanabileceğiniz bir tema olan Base'in yapımcısı Template Clue'dır. Kusursuz mobil görünümü ve estetik tasarımıyla favorilerim arasına girmiştir. Sizlere sunduğum Base teması ücretsizdir. Fakat premium sürümünü 10.99$ gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 

Sizlere premium ile ücretsiz arasındaki farkları söyleyeyim. Premium sürümünde footer kısmındaki tema yapımcısının linkini kaldırabilirsiniz, fakat ücretsiz sürümde bu linki kaldıramazsınız. Kaldırdığınız taktirde blogunuz otomatik olarak tema yapımcısının sitesine yönlendirilir. Ayrıca ücret ödeyerek temayı satın alırsanız, tema yapımcısı sizlere kurulum öncesi, kurulum ve kurulum sonrasında yardımcı oluyor. Endonezya'lı bir kişiyle nasıl iletişim kurabilirsiniz orası ayrı bir şey. Merak etmeyin, gerekli yerlerde ben de yardımcı olurum.

Kısacası SEO ve mobil uyumlu, şık tasarımlı ve çok fonksiyonlu bir tema arıyorsanız indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca "Önizleme" butonuna tıklayarak da temaya göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!