Searching...
27 Temmuz 2016 Çarşamba

Kişisel Blogumun GetSiteControl Anket Sonuçları

Kişisel Blogumun GetSiteControl Anket Sonuçları

Birçoğunuzun bildiği üzere geçen haftalarda bir "Kişisel blogumu nasıl buldunuz?" sorulu bir anket hazırlamıştım. Toplamda 3 cevap seçeneği vardı ve bu cevapların altında ise seçme sebebinizi yazabileceğiniz bir alan vardı. Sağ olsun birçok kişi iyi-kötü yorumlar yapıp, anketimi cevapladılar. Ben de sizlere bu anket ile ilgili detayları aktaracağım.

"Kişisel blogumu nasıl buldunuz?" sorulu anketin üç cevap seçeneği vardı ve bunlar: "Güzel", "Orta" ve "Kötü" seçenekleriydi. Anketteki toplam oylama sayısı ise "65" (çaktırmayın 2 oy benden, tabiki deneme amaçlı) "Güzel" seçeneğine "53" oy (%81,5), "Orta" seçeneğine "7" oy (10,8), "Kötü" seçeneğine ise "5" oy (7,7) geldi. Toplamda "20" yorumun bulunduğu anketin yorumlarının dağılımı ise şöyle: Güzel seçeneğine "17", Orta seçeneğine "1", Kötü seçeneğine ise "2" yorum geldi.

Anketi 30 Mayıs 2016 tarihinde başlattım ve bir yorum üzerine 10 Temmuz 2016 tarihinde sonlandırdım. Ankete ise Doğu Anadolu bölgesi harici her bölgeden oy gelmiş. 1 oy ise taaaa Avusturya'dan gelmiş. İyi kötü yorumlarınızla, bolca katılımınızla beni mutlu ettiniz diyebilirim. Hatta yorumları paylaşmak istemiyorum, bende kalsın böylece.

Bu arada GetSiteControl adlı platformu da buradan tebrik ediyorum. Günlük ve haftalık olarak anket sonuçlarının istatistiklerini mail olarak gönderdi ve bunu hiç aksatmadı. Hatta GetSiteControl hakkında buradaki yazımda bahsetmiştim, isterseniz bir bakın. Son olarak sizler için naçizane bir infografik yapmaya çalıştım ona da bir göz atabilirsiniz. Genel olarak yukarıdakileri özetledim ama yine de bakın siz.

Peki sizler bu anket ve infografik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kişisel Blogumun GetSiteControl Anket Sonuçları


0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!