Searching...
1 Ocak 2016 Cuma

Nedir Bu Blogger?

Nedir Bu Blogger?

Blogger, Google'ın tamamen ücretsiz olarak sunduğu bir servistir. Bu sayede kısa ve kolay bir şekilde blogspot.com uzantılı bir blog sitesi kurabilirsiniz. Şu anda bulunmuş olduğunuz kişisel blogum da Blogger altyapısına sahiptir. 

Bir kaç dakika içerisinde kayıt olarak bir blog sahibi olabilirsiniz. Bu sayede yazmak istediklerinizi yazabilir ve tüm Dünya'ya duyurabilirsiniz. Dilerseniz de alan adı satın alarak blogspot.com uzantısını değiştirebilirsiniz.

Blogger her yaş seviyesine uygun bir biçimde tasarlanmıştır. Basit bir yönetici panelinden istediğinizi yapabilirsiniz. Bu da blog yazarlarının artmasına ve toplumun bilinçlenerek faydalı işler yapmasını sağlıyor. Günümüzde ise binlerce Blogger'a ait bloglar mevcuttur. Fakat Blogger'dan blog açıp da boş boş bırakmak olmaz tabi ki. Yararlı yazılar yazmalı ve güncel tutmalısınız. Böylelikle Google'da üst sıralara yükselebilir ve yazılarınızın herkes tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz. 

Kısaca özetlemek gerekirse Blogger, Google'ın altyapısına sahip, kolay bir şekilde web sitesi kurabileceğimiz bir servistir. Blogger'a kayıt olabilmek için öncelikle Google hesabınızın olması gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!