Searching...
7 Mart 2014 Cuma
Mart 07, 2014

Drogba’nın kaderi F.Bahçe’ye bağlı

Drogba’nın kaderi F.Bahçe’ye bağlı


Yıllık 4,5 milyon euro+direkt Şampiyonlar Ligi şartıyla kalırım diyen Fildişili'nin kaderi, Fenerbahçe derbisinden sonra belli olacak.

Galatasaray’da Didier Drogba’nın kaderi 6 Nisan’daki F.Bahçe derbisinden sonra belli olacak. Paranın yanısıra gelecek sezon G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki pozisyonunu da şart koşan Didier Drogba’nın kaderi 6 Nisan’da oynanması beklenen 28. haftadaki G.Saray-F.Bahçe derbisinden sonra belli olacak. Drogba, son milli maçında yine yaşlanmadığını gösterirken menajeri ile birlikte G.Saray ile resmi görüşmelere başlayacak ve kararını verecek.
İLK 2′YE GİRMESİ NETLEŞİR
Peki plan ne? Drogba, 28. haftadaki lig tablosuna bakacak. G.Saray, şu an 6 puan gerisinde olduğu F.Bahçe’yi kalesi TT Arena’da konuk edecek. Eğer F.Bahçe’yi Aslan mağlup ederse önce şampiyonluk durumu sonra da ilk 2′ye girip Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım pozisyonu az çok belli olacak. Eğer G.Saray, F.Bahçe’ni şampiyon olması halinde ikinci olsa bile ezeli rakip cezalı olduğu için Avrupa’ya direkt gidecek.
MANCINI’DEN ŞARTLI ONAY
Eğer F.Bahçe derbisi kaybedilirse hem şampiyonluk hem de lig ikinciliği tehlikeye girecek. Olası Beşiktaş’ın ikinciliği halinde Avrupa Ligi ufukta gözükecek. Drogba da “Ben şampiyonlar Ligi futbolcusuyum, Avrupa Ligi’nde oynamam” görüşünde. Özetle G.Saray’da 13 ayda 65 maça çıkan ve elinden geleni yapan ancak son dönemde formsuzluğu nedeniyle eleştiri alan Drogba’nın G.Saray’da kalıp kalmayacağı netleşecek. Mancini ise Drogba’nın kalmasına “Bir genç golcü daha alınması” şartı ile sıcak bakıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!